KONYA / SARAYÖNÜ - Başhüyük Ortaokulu

Okulumuz sporsal faaliyetlerde başarısını sürdürüyor.

Mrt

1-7 Mart "Deprem Haftası" faaliyetleri kapsamında okulumuzda eğitim ve tatbikat yapıldı.

Ock

Okulumuzun Kız Voleybol Takımı “Okul Sporları” kapsamında düzenlenen voleybol turnuvasında hem okumuzu hem ilçemizi başarıyla temsil etmiştir. Okulumuzun gururu Kız Voleybol Takımımızı tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda Zeka Oyunları Turnuvası gerçekleştirdik. Okul birincilerimize madalyalarını verdik. Öğrencilerimize ilçemizde gerçekleştirilecek Zeka Oyunları Turnuvasında başarılar dileriz.

Kas

Çocuklarımızın daha sağlıklı bir bedene ulaşmaları, sosyalleşmeleri ve istendik davranış geliştirebilmeleri için okulumuzda her gün ilk dersten önce 15 dakika egzersiz yapıyoruz.

Kas

Tatlı gruplarımız hem okuyor hem tatlısını yiyor.

Öğrencilerimiz hem okuyor hem de eğleniyor."Tatlı Tatlı Okuyoruz" kitap okuma projemiz ile öğrencilerimiz tatlı bir rekabet içinde okuduğu kitapların içeriğini özgün bir şekilde Türkçe Öğretmenlerimize sunuyor. Türkçe öğretmenlerimiz haftanın özgün içeriğini belirleyip o gruba ismi olan tatlıyı ikram ediyor.Projemizde hedef  bir dönemde 8 kitap okumak.

Kas

LGS sınavı öncesi 8. sınıf öğrencilerimizle sınavla öğrenci alan liseleri tanımak ve doğru okul tercihi yapmaları için Konya Meram Fen Lisesi ve Konya Karatay Fen Lisesini ziyaret ettik. Ayrıca zorlu sınav sürecinde öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak için Konya Hayvanat Bahçesini de gezdik.

Kas

"Ey yükselen yeni nesil İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk